VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


AANBEVOLEN DOOR SPORTERS.


Knap'man Compressiekleding wordt bijzonder goed gewaardeerd door zowel de topsport als breedtesport. Lees hier hoe sporters de compressiekleding ervaren.

 

Aanbevolen door

Desiree van Lunteren

Speelster Ajax en Oranje vrouwen

"Tot nu toe bevalt de compressiebroek mij erg goed en raad ik hem ook zeker aan om te dragen. Ik heb minder last van mijn liezen en bovenbeen spieren. Het seizoen is voor mij nog erg lang want het WK staat voor de deur. De compressiebroeken gaan mij hier zeker bij helpen."


Mark Engberink

Profvoetballer RKC Waalwijk

Sinds dit jaar speel ik bij RKC Waalwijk. Helaas raakte ik aan het einde van de voorbereiding geblesseerd aan mijn hamstring. Deze blessure waar ik vaker last van heb gehad is erg lastig. Mijn zaakwaarnemer (Wagelaar) kwam met het idee om de Knap'man compressiebroek eens te proberen.

Toen ik de Knap'man compressiebroek probeerde voelde ik door de druk duidelijk verschil met het belasten van mijn spieren tijdens trainingen. Ik draag de compressiebroek elke training/wedstrijd en heb ik eindelijk weer voluit en fit wedstrijden kunnen spelen in de basis.

Knap'man heel erg bedankt!


Rens van Eijden

Profvoetballer N.E.C. Nijmegen

Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan.

Rens heeft actief bijgedragen in de ontwikkeling van deze compressie-broek. Na uitgebreid testen en bijstellen hebben we een topproduct gemaakt dat in de praktijk uitgebreid is getest. De shorts geven een maximale compressie bij een maximale bewegingsvrijheid [red.].


Kevin Burmester

Weltmeister Kickboksen

"De compressiekleding van Knap'man werkt bijzonder effectief bij de preventie en behandeling van blessures en helpt ook bij het herstellen na een zware training. Bovendien wordt ik er niet door beperkt in mijn bewegingen tijdens het kickboksen. Dat vind ik het belangrijkste voordeel van Knap'man"


 


Aanbevolen door

Meryem Uslu

Muaythai

Meryam: "Ik ben zeer tevreden met de producten van Knap'man en verrast hoe de kleding helpt bij de recovery. Na een training voel ik (bijna) geen spierpijn, vooral in mijn benen.
Naast het compressieshirt en compressieshort van Knap'man heb ik ook de Knap'man Sport-BH getest. Eerst voelde het wat onwennig aan, omdat ik normaal gesproken een Sport-BH zonder push-up gebruik. Later, tijdens de training, zat de Knap'man Sport-BH erg goed en comfortabel. Top product!"

Successen Meryem:

  • IMC Wereldkampioen Muaythai (tot 57 kg)
  • IPTA Europees kampioen Muaythai (tot 56.7)
  • Meerdere malen Duits Kampioen MUD/IPTA/WKA

 


Marcel Bogaart

Aanvoerder Nederlands Padel team

Als fanatieke sporter eis ik het maximale van mijzelf. Dit leidt soms tot kleine blessures aan de schouder en hamstring.

Ik ben 41 jaar en beoefen de sport Padel (een kruising tussen tennis en squash).
Dit is een vrij intensieve sport waarbij veel om de as gedraaid wordt en de (boven)benen en bovenlichaam het aardig te verduren krijgen.

Sinds enige tijd gebruik ik de broeken en shirts van Knap'man. Hierdoor ben ik in staat zonder klachten te spelen en het maximale uit mijn sport te halen.
Je merkt dat je bovenbenen en bovenlichaam goed ondersteund worden, waardoor je je sterker en fitter voelt.

Op dit moment zou ik niet meer zonder kunnen en ik beveel het anderen van harte aan!

Marcel Bogaart, aanvoerder Nederlands Padel team.


Tessel Middag

Speelster Ajax en Oranje vrouwen

Ik draag zowel de compressiebroeken als de sportbeha's. Ik ben erg tevreden over de Knap'man compressiekleding. De sportbeha zit goed. De beugel in de sportbeha draagt prettig en zit niet in de weg. Ook de shorts zitten erg prettig!


Paco van Moorsel

Profvoetballer

Bij N.E.C. ben ik in aanraking gekomen met de compressiekleding van Knap'man. Sindsdien train en speel ik met de compressieshort. Ik merk dat de short extra stabiliteit geeft aan mijn bovenbeenspieren. Het geeft me het gevoel dat ik een stap extra kan zetten, zonder dat ik geblesseerd kan raken.

Tijdens de reis naar ons trainingskamp in Marbella heb ik de lange compressiebroek gedragen. Nu draag ik de lange broek ook na mijn trainingen en wedstrijden en slaap ik er zelfs in. Als ik dan wakker wordt, merk ik echt dat mijn spieren minder vermoeid zijn van de training. De broek bevordert het herstel van mijn spieren!



 

Ook aanbevolen door de breedtesport


Aanbevolen door

Vincent Dos

Amateurvoetballer

Sinds drie weken ben ik in bezit van één van de broekjes van Knap’man en sindsdien sport ik er altijd mee! Via een vriend kwam ik met deze broekjes in aanraking.

Ik heb heel vaak blessures aan mijn hamstrings en ben daarom ook naar een sportspeciaalzaak geweest. Zij konden mij echter niet goed helpen. Ik kreeg een neopreen broekje mee, maar de broekjes van Knap’man voelen veel beter. Ik heb het idee dat mijn spieren goed warm gehouden worden.



Ik heb gekozen voor een 45% broekje en daar ben ik erg blij mee. Doordat ze zo strak zitten heb ik het gevoel dat ik beter beschermd ben. Tot nu toe heb ik tijdens trainingen en wedstrijden nog geen last gehad van mijn hamstrings en voor mij is dat vrij uniek, zeker na de blessures van vorig seizoen. Ik hoop dat ik door de broekjes van Knap’man de komende seizoenen blessurevrij door kan komen.

Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer positief!


Melissa

Hardloopster

Als fanatiek hardloopster ben ik zeer tevreden over de compressiekleding van Knap'man. Tijdens het hardlopen draag ik vooral de lange compressiebroek. Ik merk duidelijk dat mijn spieren worden ondersteund.
Zonder de compressiebroek kreeg ik na het hardlopen altijd last van stijve liezen. Nu ben ik daar volledig van af!

Tijdens het hardlopen geef ik de voorkeur aan de lange broek, omdat deze ook mijn onderbenen ondersteund en de bloedcirculatie optimaal stimuleert. Ik zal daarnaast ook zeker de korte compressiebroek aanraden!

De hoge compressiewaarde is echt een uitkomst! Het werkt aanzienlijk beter dan shorts met minder compressie.


Ron Tijshen

Tennisser

"Via mijn broer ben ik in aanraking gekomen met de compressiekleding van Knap'man. Ik tennis al jaren en na een korte sprint schiet het er wel eens in.
Ik ben al wat jaartjes ouder en heb daardoor ook wat rugklachten. Mijn broer raadde me aan om de compressiekleding van Knap'man te proberen.

Nu draag ik zowel de short als het shirt tijdens het tennissen. Ik kan weer pijnvrij tennissen!"

 


Wielrenner

"Knap'man is voor mij een uitkomst op de racefiets. Ik wielren gemiddeld zo een 200 kilometer per week. Na een ongeluk, waarbij ik mijn elleboog brak, kon ik een jaar niet fietsen.
Toen na een jaar weer begon te  fietsen was ik behoorlijk gegroeid en zat mijn buik mij behoorlijk in de weg op de fiets."

Toen ontdekte ik Knap'man. Hierdoor ging het racefietsen een stuk prettiger. En zeker het nieuwe Knap’man shirt een is een uitkomst voor wielrenners."

"Het is optimaal vochtregulerend, voelt koel aan en door de ingebouwde zilverionen gaat het nooit ruiken!"


Aanbevolen door

Carolien Filippo

RKHVV dames 1

Tot nu toe bevalt het broekje erg goed. Ik draag het zowel met trainingen als wedstrijden. We zijn tot nu toe nog ongeslagen en ik heb zelfs gescoord in de eerste wedstrijd waarin ik het broekje droeg! Maar of dit nu aan het broekje ligt...

In ieder geval vind ik het erg prettig dragen en ben ik tot nu toe blessurevrij. Ik heb geen last van mijn hamstrings (wat met name mijn probleem is) en ook na de wedstrijd beduidend minder last van stijfheid.


Timo

Fanatiek Amateurvoetballer

Als fanatiek amateurvoetballer en veelvuldig knie patiënt (1x rechter kruisband afgescheurd, 2x rechter kruisband afgescheurd en 1x meniscus letsel) heb ik veel baat bij het dragen van de Knap’man compressiebroek.

Ondanks dat het medisch gezien misschien niet goed was om, na al die operaties, weer te gaan voetballen, kon ik het als groot voetballiefhebber niet over mijn hart verkrijgen te stoppen met mijn geliefde hobby. Nadat ik het voetbal op selectie niveau (zondag 2e klasse) weer had opgepakt merkte ik al snel dat mijn knie niet meer functioneerde als vroeger. Zo had ik vooral na trainingen en wedstrijden veel last van stijve knieën. Ik voelde me dan bij wijze van spreken een oude man terwijl ik toen 24 jaar was (nu 25).
 
Wegens mijn knieverleden ben ik via verschillende wegen op zoek gegaan naar manieren om de kans op nieuw letsel zoveel mogelijk in te dammen. Naast een osteopaat die ik eens in de zoveel tijd bezoek en sportspecifieke oefeningen welke ik meekreeg van mijn fysiotherapeut, heeft de Knap’man broek mij ook heel erg geholpen om mijn favoriete spelletje weer op te pakken, zonder enige belemmering (ook na de wedstrijden).

Ik voel meer stabiliteit tijdens de trainingen/wedstrijden en ik heb geen/veel minder last meer van stijve knieën na de inspanningen.


New York Marathon uitgelopen ondanks liesklachten

Marathonloper

3 november 2013 - De marathon van New York.

Een liesblessure lijkt roet in het eten te gooien. Afzeggen dan maar?
Een laatste bezoek aan de fysiotherapeut is de laatste hoop. De fysiotherapeut beveelt een compressieshort aan: een revolutionaire ontwikkeling in de sportwereld.

"Morgen trek je deze aan in het vliegtuig en vervolgens ook tijdens de marathon. Dat zal je klachten aanzienlijk verminderen", aldus de fysiotherapeut. En zo geschiedde. De marathon is uitgelopen, zonder liesklachten.

Dit verhaal kregen wij onlangs te horen. We zijn blij dat onze compressieshorts deze marathonloper hebben kunnen helpen om de marathon van New York uit te lopen.


Golf

"Golf draait om stabiliteit vanuit de kern van je lichaam. Een aantal kernwoorden die mij hebben geholpen om handicap 7 te kunnen spelen: vertrouwen, soepelheid en een natuurlijke ongecompliceerde swing.

"Sinds ik Knapman ben gaan dragen, zijn naast mijn swing ook mijn scores veel stabieler geworden. Ik vertrouw meer op mijn natuurlijke swingbaan die ik zonder kracht en controle moeiteloos uit kan
voeren."

"De banen op de rug zorgen voor een perfecte achterswing. Mijn lichaam wordt als het ware als een elastiek opgedraait. Als ik terugkom in de downswing voel ik dat mijn lichaam stabieler blijft. De impact is zuiverder.
Tijdens het lopen van 18 holes merk ik dat Knapman shirts mij veel steun geven in mijn rug. Het shirt zorgt ervoor dat ik geen ontblote rug krijg tijdens de swing. Ik loop rechter en zelfs het putten is vooruit
gegaan door de stabiliteit in de onderrug."

"Ik voel duidelijk dat het materiaal van de shirts 'ademt' en dat het materiaal in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel. Knapman is voor mij niet meer weg te denken.
Het klinkt tegenstrijdig maar tijdens een ronde ben ik minder uitgeput en heb ik hogere scores."



 

En door trainers..

 

Aanbevolen door

Jeremy de Visser

Personal Trainer (eigen bedrijf)

Mijn naam Jeremy de Visser en heb een eigen bedrijf in de sport. Ik heb 13 jaar ervaring in het geven van verschillende sportlessen en personal training. Ik geef training aan een groot en breed publiek waaronder de politie van Amsterdam.

Nadat ik zelf een tijd de Knap'man shirts heb gedragen tijdens de lessen, merkte ik dat de compressiezones je bovenlichaam in een actieve houding zet. De rug en buikspieren worden perfect ondersteund. Voor mijn klanten is een correcte houding van het bovenlichaam dan ook van groot belang.  Een groot voordeel van de Knap'man shirts zijn de zilverionen, deze zorgen er voor dat het shirt altijd fris ruikt, tijdens en na de fysieke trainingen.

Het Knap'man shirt gebruiken mijn klanten en ik nu tijdens de volgende lessen: Spinning, Bodypump, Kickandpunch, Bootcamp en personal training.

Nadat ik over de compressieshorts te horen kreeg, wilde ik deze ook graag proberen. Ik doe regelmatig mee aan hardloopwedstrijden en zette direct een betere tijd neer. De shorts zitten erg comfortabel en ik draag ze ook als ik spinninglessen geef. Enkele klanten gebruiken de shorts inmiddels ook al en zij geven aan nauwelijks spierpijn te hebben na de lessen."

Ik ben erg tevreden over de shirts én shorts en raad het al mijn klanten aan!
 


Aanbevolen door

Harry Hageman

Skileraar Il Primo Bergen

Als skileraar, voornamelijk in Nederland, ben ik zeer enthousiast over het thermoshirt van Knapman (Knapman Wool red.).

Het shirt draagt zeer comfortabel, de rugondersteuning is werkelijk ondersteunend, ook voor iemand die vooralsnog geen klachten in deze richting kent. Bovendien houdt het je warm, zeker op de plaats(en), lage rug, waar skiers vaak over klagen.
De lengte van het shirt is iets langer dan bij vergelijkbare opties, en omdat het ook hier fantastisch aansluit, is het bij uitstek geschikt voor skiers.

Ik sta als skileraar vele uren op een outdoorskibaan om les te geven aan skiers van alle niveau's, dit betekent in Nederland helaas vaak onder zeer wisselende weersomstandigheden.
Het dragen van het speciaal voor de wintersport ontworpen Knapman shirt was voor mij een welkome verrassing.

Comfortabel, warm, ondersteunend, bewegingsvrijheid optimaal, en het ziet er fantastisch uit, Knapman gefeliciteerd!


 

KNAP'MAN VIDEO REVIEWS  


Alireza Jahanbakhsh voorkomt hamstringblessures met de Knap'man Compressiebroek

Han Tijshen over de werking van de Knap'man Compressiebroek

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur