VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


HERSTELLEN VAN EEN BLESSURE

Met de compressiebroeken van Knap'man.


Herstellen van een forse blessure

Wielrenster Pernilla van Rozelaar werd in augustus van vorig jaar aangereden tijdens een training. Waar de schade in eerste instantie leek mee te vallen, en ze in no-time weer op de fiets zat voor een wedstrijd, kon ze de dag na de wedstrijd haar been niet meer goed bewegen.


 

Een slepende herstelperiode volgde. Ze klopte aan bij Knap'man voor compressiekleding ter bevordering van haar herstel. Ze doet nu haar verhaal...

 

Ondertussen is de blessure gelukkig weer bijna hersteld (er zit nog een kleine verkalking van een paar centimeter in de spier) en kan ik alle trainingen weer doen. Ik merk ook dat de broeken helpen om de spierpijn te verminderen. De vermogens geven dan ook aan dat ik snel weer terug ben gekomen op mijn oude niveau.

 

 
"In Augustus ben ik op de fiets aangereden door een auto. In eerste instantie leek het allemaal mee te vallen en slechts enkele dagen later zat ik alweer op de fiets. De huisarts en fysiotherapeuten dachten hierdoor dat het alleen een blauwe plek was. Een paar weken later reed ik dus ook weer een wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd had ik nergens last van, maar de dag erna kon ik me been niet meer goed buigen.
Reden genoeg om de blessure toch verder te onderzoeken.

De specialisten kwamen er achter dat ik een spierscheur in me linker bovenbeen had opgelopen. Het werd mij aanbevolen om Knap'man compressiebroeken te gaan dragen. Dat is de reden dat ik in september bij jullie heb aangeklopt.

Vanaf dat moment ben ik de (korte) compressiebroeken van Knap'man gaan gebruiken bij mijn herstel. Ik merkte snel vermindering van de zwelling en verlichting van de pijn.
Omdat ik merkte dat het vocht afzakte naar mijn knie, waardoor ik een dikke knie kreeg, ben ik ook gebruik gaan maken van de lange compressiebroek.

Natuurlijk ging het me allemaal niet snel genoeg. Maar het leek alsof mijn herstel niet meer vooruit ging.
Op foto's in het ziekenhuis kwam toen naar voren dat de bloeduitstorting van de spierscheur is gaan verkalken (toen al 14 cm).
De sportartsen raadden mij aan om de compressiebroeken te blijven dragen en daarme te blijven bewegen tot aan de pijngrens. Dit in combinatie met schokgolftherapie om de verkalking te verminderen.

Het dragen van de compressiebroeken zorgden voor een verlichting van de pijn en een vermindering van de zwelling.


Inmiddels (april 2020) is de blessure gelukkig weer bijna hersteld en kan ik alle training weer doen.
Fysiotherapeuten en sportartsen stellen dat mijn herstel sneller is verlopen dan dat zij hadden verwacht op basis van de blessure.

Ook de vermogens die ik op dit moment trap, geven aan dat ik snel weer terug ben op mijn oude niveau.
Eigenlijk misschien wel op een hoger niveau.

En de compressiebroeken? Die blijf ik dragen, want ik merk dat ze ook helpen om spierpijn te verminderen.

 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur