VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

COMPRESSIEKLEDING HARDLOPEN


➤ Klik hier voor een overzicht van álle Knap'man producten.

Minder blessures?

Met de compressiekleding van Knap'man kun je blessures helpen verminderen en voorkomen.

De kleding zorgt voor extra uithoudingsvermogen, meer kracht en extra stabiliteit in je spieren. Hierdoor heb je minder last van je blessures en zullen blessures minder snel optreden.

Met de Knap'man compressiebroeken kun je blessures aan het bovenbeen verminderen of voorkomen. In combinatie met de compressieshirts kun je ook je rugklachten verminderen.

Knap'man Zoned Compression Shorts
Wetenschappelijk Bewezen Werking 

#1 Compressiebroek voor blessurepreventie en -herstel

De Knap’man Zoned Compression Shorts is de enige compressiebroek met gepatenteerde 45% Zoned Compression, vergelijkbaar met medische compressieklasse II.

Bij blessures en klachten aan de lies (ook osteitis pubis), hamstring, quadriceps, heup (bekkeninstabiliteit) en (onder)rug heb je veel profijt van de Knap’man Zoned Compression Shorts.

Wetenschappelijk bewezen werking

Uit een groot , onafhankelijk etenschappelijk onderzoek blijkt dat de gepatenteerde 45% Knap'man Zoned Compression Shorts een bewezen positieve werking hebben bij o.a. liesklachten.
 

Gepatenteerde Knap'man compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie zorgt voor een uitzonderlijke hoge compressiewaarde, waarbij de bewegingsvrijheid optimaal blijft.

Getest door de Zuid-Afrikaanse Springbokken

In juli 2019 is Knap'man een pilot gestart met de Zuid-Afrikaanse Springbokken.

 WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR WERKING KNAP'MAN COMPRESSIEBROEK

De Knap'man Zoned Compression Shorts 45%, met gepatenteerde Knap'man 'Zoned Compression'-technology heeft een positief effect op liesklachten.
 TEST CONDITIONS

 • Normal sport clothes
 • Zoned High Compression Shorts (Knap'man Zoned Compression Shorts 45%)
 • Non-zoned low compression shortsTHE PHYSICAL TESTS

 1. Copenhagen Adduction Squeeze test (CS) 
  With a handheld Dynanometer
 2. Sprinttest (Illinois Agility Test)
 3. Maximum Shooting Test (from 5m distance)
 4. Usage during Football Activities (training and matches)THE RESEARCH TEAM

 • Roald Otten, MSc
 • Sebastiaan Stam, MSc
 • Adam Weir, MBBS, PhD
 • Rob Langhout, PhD, MSc
 • Igor Tak, PhD, MScPTsports

 

CONCLUSION
Het onderzoek toonde positieve effecten op liesklachten bij het dragen van de Knap'man Zoned Compression Shorts, ten opzichte van het dragen van compressiekleding met lage compressie en/of het dragen van normale sportkleding. 

Het onderzoeksteam raadt het dan ook sterk aan om de Knap'man Zoned Compression Shorts te dragen bij liesgerelateerde klachten. 

Aanbevolen door

Arno Kromdijk

Hardloper

"Als startend hardloper werd ik regelmatig geconfronteerd met pijn in de onderrug. 
Omdat ik toch wil sporten ben ik op zoek gegaan naar een shirt dat extra steun kan geven. 


In eerste instantie dacht ik dat de shirts van Knapman alleen waren voor mensen met een overgewichtprobleem, maar ik loop nu bijna een jaar twee keer per week en ga niet zonder mijn compressie shirt de deur uit.

Ik houd het langer vol en naast dat het goede ondersteuning geeft, kleedt het ook nog eens mooi af! 
Ik denk dat veel sporters baat zullen hebben bij deze shirts. Je gaat automatisch rechtop lopen en daardoor maak je meer kilometers met dezelfde inspanning.
 


Richard de Bock

Atleet

"Mijn hamstrings zijn een zeer zwakke plek van mijn lichaam. Sinds ik de compressiebroek van Knap'man draag heb ik geen hamstringblessures meer gehad.
Bij de eerste keer dat ik de short droeg verbeterde ik ook direct mijn persoonlijk record bij hink-stap-sprong."

"Ik sport niet meer zonder."


Aanbevolen door

Melissa

Intensief hardloopster

"Knapman is voor mij de ideale onderkleding tijdens het hardlopen op het strand. Ik train het hele jaar door ieder ochtend op het strand, ook als het regent of stormt.
Knap’man compressiekleding houdt mijn spieren en nieren warm en droog, ook tijdens intensieve training."

"Bovendien zorgen de compressiezones voor een betere lichaamshouding. Hierdoor ga ik rechter lopen en kan ik veel beter ademen tijdens het hardlopen.
Zelfs als het ijskoud is blijven de spieren warm en zijn huid en shirt na het hardlopen droog."

 


Jeremy de Visser

Personal Trainer (eigen bedrijf)

Mijn naam Jeremy de Visser en heb een eigen bedrijf in de sport. Ik heb 13 jaar ervaring in het geven van verschillende sportlessen en personal training. Ik geef training aan een groot en breed publiek waaronder de politie van Amsterdam.

Nadat ik zelf een tijd de Knap'man shirts heb gedragen tijdens de lessen, merkte ik dat de compressiezones je bovenlichaam in een actieve houding zet. De rug en buikspieren worden perfect ondersteund. Voor mijn klanten is een correcte houding van het bovenlichaam dan ook van groot belang.  Een groot voordeel van de Knap'man shirts zijn de zilverionen, deze zorgen er voor dat het shirt altijd fris ruikt, tijdens en na de fysieke trainingen.

Het Knap'man shirt gebruiken mijn klanten en ik nu tijdens de volgende lessen: Spinning, Bodypump, Kickandpunch, Bootcamp en personal training.

Nadat ik over de compressieshorts te horen kreeg, wilde ik deze ook graag proberen. Ik doe regelmatig mee aan hardloopwedstrijden en zette direct een betere tijd neer. De shorts zitten erg comfortabel en ik draag ze ook als ik spinninglessen geef. Enkele klanten gebruiken de shorts inmiddels ook al en zij geven aan nauwelijks spierpijn te hebben na de lessen."

Ik ben erg tevreden over de shirts én shorts en raad het al mijn klanten aan!
  

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur