VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


COMPRESSIEKLEDING GOLF

➤ Klik hier voor een overzicht van álle Knap'man producten.

Waarom?

De compressiekleding van Knap'man stimuleert een actieve houding. Hierdoor kun je zonder enige moeite langere tijd op de golfbaan doorbrengen.

Ook rug- en schouderklachten worden verminderd door het dragen van de compressiekleding van Knap'man.

Knap'man Zoned Compression Shorts
Wetenschappelijk Bewezen Werking 

#1 Compressiebroek voor blessurepreventie en -herstel

De Knap’man Zoned Compression Shorts is de enige compressiebroek met gepatenteerde 45% Zoned Compression, vergelijkbaar met medische compressieklasse II.

Bij blessures en klachten aan de lies (ook osteitis pubis), hamstring, quadriceps, heup (bekkeninstabiliteit) en (onder)rug heb je veel profijt van de Knap’man Zoned Compression Shorts.

Wetenschappelijk bewezen werking

Uit een groot , onafhankelijk etenschappelijk onderzoek blijkt dat de gepatenteerde 45% Knap'man Zoned Compression Shorts een bewezen positieve werking hebben bij o.a. liesklachten.
 

Gepatenteerde Knap'man compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie zorgt voor een uitzonderlijke hoge compressiewaarde, waarbij de bewegingsvrijheid optimaal blijft.

Getest door de Zuid-Afrikaanse Springbokken

In juli 2019 is Knap'man een pilot gestart met de Zuid-Afrikaanse Springbokken.

 WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR WERKING KNAP'MAN COMPRESSIEBROEK

De Knap'man Zoned Compression Shorts 45%, met gepatenteerde Knap'man 'Zoned Compression'-technology heeft een positief effect op liesklachten.
 TEST CONDITIONS

 • Normal sport clothes
 • Zoned High Compression Shorts (Knap'man Zoned Compression Shorts 45%)
 • Non-zoned low compression shortsTHE PHYSICAL TESTS

 1. Copenhagen Adduction Squeeze test (CS) 
  With a handheld Dynanometer
 2. Sprinttest (Illinois Agility Test)
 3. Maximum Shooting Test (from 5m distance)
 4. Usage during Football Activities (training and matches)THE RESEARCH TEAM

 • Roald Otten, MSc
 • Sebastiaan Stam, MSc
 • Adam Weir, MBBS, PhD
 • Rob Langhout, PhD, MSc
 • Igor Tak, PhD, MScPTsports

 

CONCLUSION
Het onderzoek toonde positieve effecten op liesklachten bij het dragen van de Knap'man Zoned Compression Shorts, ten opzichte van het dragen van compressiekleding met lage compressie en/of het dragen van normale sportkleding. 

Het onderzoeksteam raadt het dan ook sterk aan om de Knap'man Zoned Compression Shorts te dragen bij liesgerelateerde klachten. 

Aanbevolen door

Golf

"Golf draait om stabiliteit vanuit de kern van je lichaam. Een aantal kernwoorden die mij hebben geholpen om handicap 7 te kunnen spelen: vertrouwen, soepelheid en een natuurlijke ongecompliceerde swing.

"Sinds ik Knapman ben gaan dragen, zijn naast mijn swing ook mijn scores veel stabieler geworden. Ik vertrouw meer op mijn natuurlijke swingbaan die ik zonder kracht en controle moeiteloos uit kan
voeren."

"De banen op de rug zorgen voor een perfecte achterswing. Mijn lichaam wordt als het ware als een elastiek opgedraait. Als ik terugkom in de downswing voel ik dat mijn lichaam stabieler blijft. De impact is zuiverder.
Tijdens het lopen van 18 holes merk ik dat Knapman shirts mij veel steun geven in mijn rug. Het shirt zorgt ervoor dat ik geen ontblote rug krijg tijdens de swing. Ik loop rechter en zelfs het putten is vooruit
gegaan door de stabiliteit in de onderrug."

"Ik voel duidelijk dat het materiaal van de shirts 'ademt' en dat het materiaal in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel. Knapman is voor mij niet meer weg te denken.
Het klinkt tegenstrijdig maar tijdens een ronde ben ik minder uitgeput en heb ik hogere scores."


Aanbevolen door

Han Tijshen

Fysiotherapeut N.E.C. Nijmegen

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen. In samenwerking met Knap'man is deze ontwikkeld. Eindelijk!

Al bijna drie jaar was ik op zoek naar een product zoals de Zoned Compression Shorts van Knap'man. Als fysiotherapeut bij N.E.C. ben ik dagelijks bezig met blessurepreventie. Vooral voor de lies- en hamstringblessures zocht ik jarenlang naar innovatieve producten. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Ik denk dat het een fantastische ontwikkeling is voor sporters. Mijn spelers waren direct enthousiast en willen alleen nog maar broeken van Knap'man. Inmiddels spelen sommige jongens zelfs met de shirts.
 
 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur