VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

REVOLUTIONAIRE KNAP'MAN COMPRESSIETECHNOLOGIE

Gepatenteerde Knap'man Zoned CompressionTM Technology
 

PRESTATIE MEETS WETENSCHAP

Alle Knap'man compressiekleding is voorzien van de Knap'man Zoned CompressionTM technology. Deze gepatenteerde compressietechnologie zorgt voor een maximale compressie, met 100% behoud van bewegingsvrijheid en comfort.


Knap'man Zoned CompressionTM Technologie
De gepatenteerde Knap'man Zoned CompressionTM Technologie bevat supersterke en uiterste effectieve compressiewaardes (tot wel 45% compressie - medische compressieklasse II), verdeeld in gerichte compressiezones.
De geavanceerde productietechnologie, innovatieve materialen en zorgvuldig geselecteerde elastische garens zorgen voor een uitzonderlijke compressie, met 100% behoud van bewegingsvrijheid en comfort.
 

Gepatenteerde technologie x Bewezen werking
De revolutionaire compressietechnologie van Knap'man, kenmerkt zich door unieke voordelen tijdens het sporten en in het dagelijks leven.
Een onafhankelijke RCT-studie heeft de werking van de 45% Knap'man compressiebroek bij liesklachten zelfs wetenschappelijk aangetoond.
➤ Lees hier alles over het wetenschappelijk onderzoek naar de werking van de Knap'man compressiebroek.

Knap'man compressiekleding in sport

Zowel vóór, tijdens als na het sporten levert Knap'man unieke voordelen op; voor optimale performance, voor optimaal herstel en voor optimaal reiscomfort.
Spierblessures herstellen sneller en treden minder snel op, spieren zullen sneller herstellen na een (zware) inspanning en er zal minder prestatieverlies zijn na een langere reis. Knap'man compressiekleding in het dagelijks leven
Ook in het dagelijks leven biedt Knap'man unieke voordelen. Zo zorgt de compressiekleding voor een verbeterde lichaamshouding en daarmee minder klachten als gevolg van een verkeerde houding.
De optimale ondersteuning aan de (onder)rug kan rugklachten en rugpijn aanzienlijk verminderen en bovendien zorgt en uitgekiende lichaamsondersteuning voor een strakkere look.
 

Gerichte lichaamsondersteuning
De Knap'man Zoned Compression Technologie zorgt voor een optimale ondersteuning en stabiliteit aan de belangrijke spieren en gewrichten door ze 'in te pakken' met de meest revolutionaire elastische materialen.
De ingebouwde, gerichte compressiezones geven extra compressie op de specifieke zones, wat zorgt voor de zogenaamde 'zoned compression'.

 

Innovatieve liesondersteuning
Innovatieve compressiezones in de liesstreek zorgen voor een optimale compressie gericht op de lies.
Onafhankelijk RCT-onderzoek heeft de positieve werking op liesklachten bewezen.Zoned Compression
Ingebouwde, gepatenteerde compressiezones volgen de anatomie van het lichaam en geven sterke, gerichte compressie op de belangrijke spieren en gewrichten. Dit zorgt voor maximale ondersteuning, met behoud van optimale bewegingsvrijheid.

 

 

 

Gerichte hamstring zones
Een sterke compressiezone gericht op de hamstring zorgt voor een optimale ondersteuning en stabiliteit aan de hamstring.

 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur