VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

KNAP'MAN ALL OVER THE WORLD...

...Met keeper André Krul
 

KNAP'MAN ALL OVER THE WORLD

Keeper André Krul reist de wereld over. Hij droeg het keeperstenue van 17(!) clubs, verspreid over de hele wereld. Van Grootschermer, tot Malta, van Japan tot Colombia.
En zijn Knap'man compressiebroek ging met hem mee!


"Als ik in Nederland ben ga ik altijd graag even langs bij Knap'man. Waar ter wereld ik ook speel, de compressiebroeken van Knap'man heb ik standaard bij me. Ze zijn top!"


De Noord-Hollandse goalie begon zijn carriere bij GSV Grootschermer; Ooit verkozen tot slechtste voetbalclub van Nederland. Inmiddels is hij 17 clubs en een schat aan ervaring rijker.

"Het is altijd weer een verrassing om te horen waar op de aardbol Andre uithangt. En dan loop je hem plotseling tegen het lijf op De Toekomst, bij Ajax. Waar hij als extra keeper werd toegevoegd aan de B-selectie. Daar maakte hij dan weer de spectaculaire laatste training mee voorafgaand aan De Klassieker.
Wat een leuke, avontuurlijke jongen die André!", aldus Max Kramer van Knap'man.

Wereldkeeper
Wereldkeepers als André zijn er maar weinig. Maar tot een lucratief contract kwam het bij hem nooit.
 

"Zolang ik er enigszins van kan rondkomen, vind ik het prima! Ik heb zó veel meegemaakt. Wie kan het nou zeggen dat hij heeft gevoetbald in Zuid-Afrika, Australie, of Japan?"


[Foto © Knap'man]

 

Unieke ervaringen

Wie denkt dat André Krul wekelijks in uitverkochte stadia speelde en gebruik kon maken van de mooiste faciliteiten heeft het mis!

In Puerto Rico werd hij gezien als illegale vreemdeling, in Colombia stond hij te douchen tussen de spinnenwebben, en in Belgie hadden ze niet eens genoeg ballen om te trainen.

"Ik heb het meegemaakt dat we op een kale vlakte met twee doelen. Vlak voor de wedstrijd werden er dan lijnen uitgestrooid met zand.


Nieuw avontuur

Vlak na zijn bezoek aan Knap'man, is André in het vliegtuig gestapt naar Brazilie, waar hij zijn avontuur hoopt te vervolgen.

"Ik ben pas 32 jaar. Keepers kunnen tot hun 40e spelen, toch!?"

Veel succes, vriend!
 


 

 

 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur