VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


NIEUW! Supersterke Zoned Compression Arm Sleeves

De enige Arm Sleeves met 45% Zoned Compression.


Zoned Compression Arm Sleeves

De nieuwe Compression Arm Sleeves van Knap'man zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en topsporters, speciaal voor de preventie en behandeling van armblessures en voor sneller herstel van de armspieren.

De Arm Sleeves zijn geschikt voor zowel tijdens (Performance) als na (Recovery) het sporten.

Knap'man Zoned Compression Arm Sleeves
45% Zoned Compression

Blessurepreventie en spierherstel

De Knap’man Zoned Compression Arm Sleeves zijn speciaal ontwikkeld voor de preventie en behandeling van armblessures en armklachten. Door een verbeterde bloedcirculatie en een versnelde afvoer van afvalstoffen, helpt de Arm Sleeve ook het spierherstel bevorderen. Dat resulteert ook in minder spiervermoeidheid en spierverkramping.

Ontwikkeld in samenwerking met Fysiotherapeuten en Topsporters

Fysiotherapeuten en Topsporters zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe Compression Arm Sleeves van Knap'man.
Onder andere elleboog specialisten en toptennissers hebben de Arm Sleeves uitvoerig getest.
 

45% Zoned Compression

De Knap’man Zoned Compression Arm Sleeves zijn de enige Arm Sleeves met 45% Zoned Compression, vergelijkbaar met medische compressieklasse II.
Bij blessures en klachten aan de onderarm, elleboog, biceps en triceps heb je veel profijt van de Arm Sleeves. Bovendien wordt het spierherstel versnelt en spiervermoeidheid en -verkramping in de armspieren vermindert.

Gerichte compressie

De gerichte compressiezones in de Arm Sleeves volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde ondersteuning en spierstabiliteit. Dankzij de geavanceerde productietechnologie hebben de Arm Sleeves een uitzonderlijk hoge compressiewaarde, maar blijft de bewegingsvrijheid en het draagcomfort optimaal.

Aanbevolen door

Rob Hartog

Motorracer World Supersport

"Direct na het aantrekken voelde ik een verlichtend gevoel. Alsof je armen letterlijk minder zwaar wegen. Tijdens het rijden heb ik ze ook gedragen, eigenlijk het gehele raceweekend (ook tijdens de wedstrijd)!

Onze wedstrijd duurt zo’n half uur en is redelijk uitputtend voor de armen. Normaal gesproken heb ik deze verzuring “goed onder controle”, maar zijn ze weldegelijk vermoeid aan het einde. Verzuring was natuurlijk ook nu aanwezig, maar ik merkte zeker wel een verschil. Ondanks het schrap zetten tijdens het rijden voelde ik de armen minder “vol lopen”. Ik heb mijzelf amper hoeven focussen op bijvoorbeeld het concentreren op de rechte stukken om de armen even te ontspannen. Na het rijden heb ik ze ook lekker aangehouden ter voorbereiding op de volgende sessie."


Aanbevolen door

Gilles Muller

Top Tennisser

"Dankzij mijn fysiotherapeut kwam ik in aanraking met de speciale compressiekleding van Knap'man.

Hij benadrukte met name dat het erg effectief zou zijn voor mijn spierherstel en voor tijdens het reizen. Omdat ik veel train en veel wedstrijden speel, is herstel erg belangrijk. Het tegengaan van vermoeide benen tijdens lange vluchten is ook een geweldig voordeel.

Tijdens mijn vlucht van Luxemburg naar Australie, onderweg naar het ATP-Toernooi in Sydney, heb ik de lange compressiebroek gedragen. Ik merkte een duidelijk verschil. Dankzij de Knap'man compressiebroek kwam ik, na een 20 uur durende vlucht, met frisse benen in Australie aan.

En nog belangrijker, ik won het toernooi in Sydney. Het eerste ATP-Toernooi dat ik heb gewonnen!"

"Vanaf dat moment ben ik de compressiekleding van Knap'man blijven dragen. Voornamelijk tijdens het reizen en om mijn spierherstel te bevorderen na zware trainingen of wedstrijden. Elk kleine beetje voordeel wat ik kan winnen is belangrijk voor me! Knap'man helpt me daarbij.

Ik zou Knap'man zeker aanbevelen bij mijn mede tennis spelers. Knap'man heeft een complete lijn compressiekleding voor allerlei verschillende doeleinden, waaronder recovery, reizen en blessurepreventie."

Gilles won in juni 2017 zijn tweede ATP-toernooi, het Ricoh Open in Rosmalen! 


Knap'man Zoned Compression Arm Sleeves

Ervaar zelf de unieke werking!


 

KNAP'MAN VIDEO'S  


Motorracer Rob Hartog met de Knap'man Arm Sleeves

Knap'man compressiekleding bij FC de Graafschap

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur